Autoteile Post AG – Uw onafhankelijke groothandel in reserveonderdelen sinds 1986

Autoteile Post AG is een onafhankelijke groothandel in reserveonderdelen, opgericht in 1986 door de heer Hans-Josef Post. Het begon met een kleine verkoopplaats in een garage met reserveonderdelen van Citroën. Vandaag de dag heeft Autoteile Post 250 medewerkers en is het een van de grootste werkgevers in de regio.

Autoteile Post is gespecialiseerd in Franse en Italiaanse autofabrikanten en heeft tegenwoordig meer dan 50.000 reserveonderdelen op voorraad. Met de merken Citroën, Peugeot, Renault, Dacia, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Seat (VAG) en Ford bieden wij onze klanten een uitgebreid assortiment in reserveonderdelen aan als origineel onderdeel of in OEM-kwaliteit.

Naast auto-onderdelen bieden wij ook een groot assortiment in autogereedschap, garagebenodigdheden en toebehoren aan om het dagelijkse werk van onze klanten te vergemakkelijken.

Autoteile Post in cijfers

0
oprichtingsjaar
0
medewerkers
0
reserveonderdelen als origineel onderdeel of in OEM-kwaliteit
0
tevreden klanten

Onderdelenpartner voor gecontracteerde en onafhankelijke garages

Als partner van gecontracteerde en onafhankelijke garages en dealers in Duitsland, Oostenrijk en de Benelux voorzien wij onze klanten van reserveonderdelen, autogereedschappen en autotoebehoren.

De focus ligt duidelijk op de merken van de groepen PSA, Renault en Fiat.

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1986 hebben wij ons gericht op onze gespecialiseerde vakkennis en de behoeften van onze klanten en oriënteren wij onze dagelijkse werkzaamheden daaraan.

Autoteile Post lidmaatschappen

Het Gesamtverband Autoteile-Handel e. V. (GVA) is de branchevereniging en politieke belangenbehartiger van de onafhankelijke groothandel in auto-onderdelen in Duitsland. Daarnaast spreekt de vereniging ook voor de retailers van auto-onderdelen. De in het GVA georganiseerde handelsmaatschappijen vertegenwoordigen ongeveer 80% van de omzet van de onafhankelijke groothandel in auto-onderdelen – een puur middenstandsgestructureerde branche. Het werk van de vereniging richt zich op het veiligstellen en uitbreiden van de onafhankelijke markt voor motorvoertuigendiensten als een echt reparatiealternatief voor de consument, evenals het handhaven van gelijke kansen voor de automobielindustrie in de handel in reserveonderdelen voor auto’s.
Als langjarig lid van het GVA profiteert Autoteile Post AG niet alleen van branchespecifiek nieuws, informatie over relevante wijzigingen en veranderingen op wetgevingsniveau en het concurrentiebeleid van het GVA, maar ziet het zichzelf ook als een echter partner binnen het werk van de vereniging.

Partslife neemt de afvalverwijdering onder handen. Net zo belangrijk is het recyclen van de producten en het voldoen aan de wettelijke eisen van de Duitse verordening inzake autowrakken en de Duitse wet inzake recyclebeheer en afval.
Als industriële dienstverlener ondersteunt het bedrijf garages en retailers bij alle zaken die te maken hebben met het afvoeren van afval, energie-efficiëntie en milieubescherming. Daarnaast zet Partslife zich ook in voor goede arbeidsomstandigheden.

Uw voordelen bij Autoteile Post in één oogopslag

Kom meer te weten over Autoteile Post AG

Expertise op het gebied van reserveonderdelen

Expertise op het gebied van reserveonderdelen

Sinds 1986 zijn wij gespecialiseerd in onderdelen voor Franse en Italiaanse voertuigen. Met onze jarenlange automotive-expertise en een goed doordacht productassortiment zijn wij altijd in staat om onze klanten de juiste oplossing te bieden – zowel op het gebied van originele onderdelen als van onderdelen in OEM-kwaliteit.

Expertise op het gebied van logistiek

Bijna 17.000 m² magazijnruimte, hoge beschikbaarheid van onderdelen, geoptimaliseerd leveringsproces en betrouwbare leveranciers: onze garantie voor een snelle levering. Onze klanten profiteren van onze jarenlange logistieke expertise en kunnen rekenen op een snelle en professionele levering van onderdelen.

Advies & klantenservice

Of het nu gaat om een groot, direct beschikbaar assortiment of om de knowhow van onze adviseurs – de klant staat bij ons altijd centraal. Klantgerichtheid, service en kwaliteit zijn belangrijk voor ons bij het leveren van reserveonderdelen.