Autogereedschappen & toebehoren

Ons speciaal assortiment waarborgt uw professionele reparatie: welk bouwjaar, welke speciale uitvoering, welke reparatie dan ook – als specialist voorzien wij u van de juiste autogereedschappen, garagebenodigdheden en toebehoren.
Als gespecialiseerde groothandel in auto-onderdelen weten wij wat er in de garage belangrijk is. Daarom bieden wij naast ons uitgebreide assortiment in auto-onderdelen ook het juiste autogereedschap aan. Hier bieden wij onze klanten een breed scala aan dagelijkse garagehulpmiddelen aan, of het nu gaat om standaardgereedschap of speciaal gereedschap, bijvoorbeeld voor motorverstelling of vergrendeling. Autoteile Post biedt alles voor een professionele reparatie.

Topkwaliteit ook op het gebied van gereedschappen en toebehoren

Goed om te weten: 100% meerwaarde

Autoteile Post - 100% MehrwertJuist onze nabijheid tot de markt – dicht bij de autofabrikanten en tegelijkertijd dicht bij onze klanten – stelt ons in staat om een nieuw product- en dienstenaanbod te creëren dat bijzonder aantrekkelijk is voor onze klanten.
Met onze categorie “100% meerwaarde” bieden wij naast het normale portfolio van reserveonderdelen interessante producten uit de volgende gebieden aan

  • efficiëntere installatie
  • slimme productalternatieven
  • praktijkgerichte workshops

Met onze innovatieve, tijdbesparende en dus efficiëntere aanbevelingen voor gereedschappen kunnen onze klanten hun installatie- en ombouwkosten aanzienlijk verlagen.

Door de fabrikant samengestelde reserveonderdelen- of reparatiesets blijken vaak te duur of te uitgebreid te zijn, vooral voor oudere voertuigen. Hier zijn we van Autoteile Post met slimme alternatieve producten voor reparaties ter plaatse die in lijn zijn met de dagwaarde van het voertuig.
Voorbeelden van artikelen uit ons “100% meerwaarde-assortiment” zijn gespecialiseerde probleemoplossingspakketten voor assen, turbo-montagekits en nog veel meer.

Autoteile Post biedt gespecialiseerde cursussen en workshops aan over actuele onderwerpen uit de automobielsector. Bijvoorbeeld:

  • pyrotechnische beveiligingssystemen, airbags en gordelspanners
  • basisprincipes van de airconditioningsystemen R134a en R1234yf, inclusief certificaat volgens EG-verordening 307/2008
  • alternatieven voor innovatieve reparatieoplossingen die in lijn zijn met de dagwaarde
  • efficiënte installatie en lagere reparatie-inspanningen
  • waardevolle tips van professionals voor professionals uit de praktijk