Gespecialiseerde groothandelaar voor auto-onderdelen

Wij bieden als aftermarket-specialist voor Franse en Italiaanse voertuigen een goed doordacht productassortiment in originele onderdelen en onderdelen in OEM-kwaliteit dat verder gaat dan het standaard onderdelenassortiment.

Als een van de toonaangevende groothandels op de onafhankelijke markt voor reserveonderdelen voor Franse en Italiaanse voertuigen, willen wij onze klanten vooral een compleet assortiment in reserveonderdelen aanbieden. Met ons productportfolio van originele onderdelen en onderdelen in OEM-kwaliteit zijn we perfect afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Automobielgereedschap en toebehoren voor de garage

Als experts in de groothandel in auto-onderdelen zorgen wij ervoor dat u nog efficiënter kunt werken: wij hebben tijdbesparende en rendabele oplossingen op het gebied van autogereedschappen en toebehoren om uw dagelijkse werk in de garage te vergemakkelijken.

Naast een uitgebreid assortiment in reserve- en slijtageonderdelen bieden wij onze klanten een interessant assortiment aan autogereedschappen en garagebenodigdheden.

Aan wie leveren wij?

Als gespecialiseerde groothandel in auto-onderdelen voor Franse en Italiaanse voertuigen leveren wij al meer dan 30 jaar aan gecontracteerde autobedrijven van de merken Citroën, Peugeot, Opel, Renault, Dacia, Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Daarnaast bieden wij merkgarages reserveonderdelen voor de merken Volkswagen Group en Ford.

Bij de levering van reserveonderdelen profiteren onafhankelijke garages en autodealers van onze merkspecifieke knowhow en toegang tot relevante merk- en branche-informatie. Hier hebben onze klanten de keuze tussen originele onderdelen of onderdelen in OEM-kwaliteit.

Als expert in de automotive aftermarket leveren wij aan alle autobedrijven met auto-onderdelen en -toebehoren. Of het nu gaat om carrosseriewerkplaatsen, Smart Repair-garages, bandenbedrijven, tankstations, vlootbeheer, enz. Wij leveren snel en betrouwbaar originele onderdelen of onderdelen in OEM-kwaliteit.

Als onafhankelijke groothandel in reserveonderdelen zijn wij gespecialiseerd in Franse en Italiaanse automerken en leveren wij ook auto-onderdelen aan handelaars van auto-onderdelen, andere groothandels en commerciële online shops. Onze klanten hebben toegang tot een goed doordacht productportfolio van reserveonderdelen en kunnen kiezen tussen originele reserveonderdelen of onderdelen in OEM-kwaliteit.

Wij bellen u graag terug

Hebt u vragen over onze diensten?

Twijfel niet ons te benaderen - wij nemen dan contact met u op.
Wij bellen u graag terug